•  
  • Spillemandsmusikken
    Rebild Spillemændene fører traditionen mange årtier tilbage til navnkundige spillemænd i Himmerland og resten af Danmark. Hver søndag eftermiddag spiller de op til dans, og om onsdagen mødes de til sammenspil i forskellige grupper. Her er alle velkomne. Hver sommer (dog ikke i 2020 pga. Corona) holder museet stort spillemandstræf med spillende gæster fra Danmark og udlandet.
  • Søndagsdans
    Hver søndag eftermiddag året rundt inviterer Rebild Spillemændene og Rebild Kvadrillen til gammeldans i museets sal. Alle kan deltage, selv om de ikke kender til folkedans i forvejen. Der er erfarne dansere, som kan lære fra sig, så alle får et par sjove og lærerige timer og måske bliver bidt af folkedansen.
  • Familiedans
    Den månedlige familiedans på museet holder pause, men nu på bestilling ud af huset. Læs mere næste afsnit.

FAMILIEDANS

Familiedans på  museet holder pause... men nu på bestilling ud af huset

 

   

 

 

 

 

 

 

Familiedans er danse- og musikalske lege for hele familien, børn, forældre, bedsteforældre og alle andre, der har lyst til at lytte og bevæge sig til levende musik.
Alle kan deltage fra den lille tumling, der lige har taget sine første skridt til den ældste oldefar, der har mest lyst til at se, lytte og nyde. Der kræves ingen forudsætninger af nogen art for at deltage. Til familiedans er der er en instruktør til at igangsætte danse og sanglege ledsaget af levende musik med Rebild Spillemændene.

Familiedansen kan bruges ved mange forskellige lejligheder. Det kan f.eks. være til familiefester, i børnehaver, dagplejen, på efterskoler, kulturinstitutioner, plejehjem, foreninger, til fastelavn, juletræsfest og mange andre sammenhænge.

Det kan f.eks. være en time med sang, dans, sanglege, rim, remser og fortælling for alle aldre. Alt sammen bundet sammen af instruktion og levende musik. Vi formidler glæden ved at danse og bevæge sig til levende, velspillet musik.

Familiedans kan bestilles til afvikling på museet eller som et "ud af huset arrangement". 

 

Nærmere info og oplysning om pris:
Karin Skovmand på mobil: 30744047
skovmand.k@gmail.com eller 
Else Schmidt på mobil: 21225084
else.schmidt@gmail.com

Eller Museum Rebild, tlf.: 98 39 16 04, mailadresse: spillemandsmuseet@mail.dk